Saffraanbrunch

Een saffraanbrunch bestaat uit huisgemaakte hartige gerechten, warm en koud, zoals quiches, slaatjes, groentebereidingen enz.
Er is een ruime keuze aan huisgemaakt brood, zoete broodjes en/of gebak en desserts. De saffraantoetsen zijn in meer en mindere mate merkbaar. We willen graag verrassen en aantonen dat saffraan echt heel ruim bruikbaar is. Met de kleurrijke gerechten, willen we graag de dynamiek en de culinaire kleppers van de Kempen op de kaart zetten. We zijn trots om met deze collega's te kunnen samenwerken die met dezelfde passie als wij, topproducten leveren. We willen onze gasten in een gemoedelijke, familiale sfeer ontvangen en (mee) laten genieten van al dat lekkers. Welkom, dus!
We werken uitsluitend samen met kleine, ambachtelijke (lokale) producenten en dit zowel in de saffraanboerderij, als in onze B&B Art.14. Voor de saffraanbrunch gebruiken we dus erg graag Kempense specialiteiten, zodat mensen de passie die elk van ons heeft, kan ruiken, kan zien en natuurlijk ook kan proeven.

Organisatie

Belgische Saffraan

Contactpersoon:
Linda Van den Bulck
Telefoon:
0496 07 56 36
E-mail:
linda@belgischesaffraan.be
Website:
https://www.belgischesaffraan.be/
Facebook:
https://www.facebook.com/belgischesaffraan.be/

Details

Type:
Eten op een unieke locatie
Doelgroep:
Volwassenen
Gratis?
NEE
27€ per persoon
Inschrijven:
JA
linda@belgischesaffraan.be
Extra

Beperkte plaatsen! Vol=vol!


Locatie

saffraanboerderij Belgische Saffraan/ B&B Art.14
Leefdaalstraat 14
Herentals

Tijdstippen

11/05/2019
10:00 - 12:30