Q-rius to taste: Smaakvolle rondleidingen in Damme

Q-rius is dé specialist van de culinaire rondleidingen, fietstochten en op maat gemaakte gastronomische uitstappen. Met Q-rius ontdek je de mooiste steden in België door te proeven. Onze toffe en ervaren gidsen zorgen voor een onvergetelijk en origineel stadsbezoek, met verrassende anekdotes en boordevol lekkernijen. Een originele combinatie van bijzondere verhalen en heerlijke culinaire stops. Geniet van een rondleiding met bedrijfspartners, collega's, familie, vrienden en kennissen, volledig aangepast aan uw wensen, waarbij alle zintuigen worden aangesproken. Naargelang het budget stoppen we in restaurants, cafés, winkeltjes, … Dit kan op alle mogelijke manieren: en/of te voet, met de fiets, de boot, paardentram, segway, koets, …

Organisatie

Q-rius

Contactpersoon:
Q-rius
Telefoon:
E-mail:
Info@q-rius.be
Website:
http://www.q-rius.be
Facebook:

Details

Type:
Fiets- of wandelroute
Doelgroep:
Iedereen
Gratis?
NEE
De rondleiding duurt minimum 1.5 uur, maar kan uitgebreid worden en zelfs een volledige dag in beslag nemen. We starten vanaf een budget van 15 euro per persoon. Vanaf 50 euro per persoon kunnen we al een rondleiding van minimum 3 uur organiseren waarin restaurant-stops zijn verwerkt. De groep bestaat uit minstens 12 personen.
Inschrijven:
JA
Info@q-rius.be
Extra

Naargelang het budget stoppen we in restaurants, cafés, winkeltjes, … Dit kan op alle mogelijke manieren: en/of te voet, met de fiets, de boot, paardentram, segway, koets, … Al het voorgaande kunnen we combineren en stemmen we af op uw beschikbare tijd naar vorm, inhoud, thema's en budget. Uw suggesties worden in aanmerking genomen of u laat het ons bepalen. 


Locatie

Toerisme Damme
Markt 1
Damme

Tijdstippen

26/05/2018
11:00 - 14:00
27/05/2018
11:00 - 14:00