Opendeurdag met picknick

Tijdens deze opendeurdag kan je gezellig komen picknicken op ons veld; Het Laaks hofke slaat de handen in elkaar met kamerkok Wendy van de leefkamer. Wendy maakt voor de bezoekers enkele heerlijke gerechtjes met de producten van Joke, Het Laaks hofke, die je kan proeven aan een zacht prijsje.

Naast de lekkere gerechtjes van Wendy geeft Joke tijdens dit weekend rondleidingen en uitleg over Het Laaks hofke en haar specifieke manier van werken met de natuur.

Organisatie

Het Laaks hofke

Contactpersoon:
joke henderieckx
Telefoon:
E-mail:
joke@hetlaakshofke.be
Website:
http://www.hetlaakshofke.be/
Facebook:
https://www.facebook.com/Het-Laaks-hofke-619921014782718/

Details

Type:
Opendeurdag
Doelgroep:
Iedereen
Gratis?
JA
Inschrijven:
NEE
Extra

De leefkamer kookt bij jouw thuis of op locatie lekkere smaakvolle gerechten met lokale en seizoensgebonden ingrediƫnten.

Bij Het Laaks hofke kan je ook terecht voor workshops rond ecologisch leven (huishouden, verzorging,...), kruiden EHBO, wilde eetbare planten en meer. Bij het uitwerken van je tuinplannen helpt Het Laaks hofke ook, Joke tekent tuinpannen en schetsen met als specialisatie eetbare siertuinen.

Route: Het Laaks hofke ligt aan het einde van een zandpaadje rechts naast Laakstraat 2, parkeren kan op verschillende parkings in de Brugstraat en Stadionlaan (100m wandelen)


Locatie

Het Laaks hofke
Laakstraat 0
Beerse

Tijdstippen

11/05/2019
10:00 - 16:00
12/05/2019
10:00 - 16:00