M’akker

Biobuur, ’t Middenveld en Ferm, die via eigen kanalen de Mechelaar van kraakverse groenten voorzien, werken samen als M’akker, de Mechelse akker. Hiermee komen ze tegemoet aan een stijgende vraag naar lokale biologische* producten. Als M’akker voorzien ze de Mechelaar nog directer van kraakverse seizoensgroenten van de Mechelse bodem: beurtelings bemannen ze vanaf 26 mei een kraam op de zaterdagse markt! Ze kiezen hierbij voor lokale producten op biologische* wijze geteeld, waarbij respect voor de waardevolle bodem en zorg voor de toekomst centraal staan en streven naar een eerlijke prijs voor boer en consument. *Allen volgden ze de opleiding tot bio-boer bij Landwijzer vzw. Biobuur is al vijf jaar bio-gecertificeerd, ‘t Middenveld en Ferm staan sinds kort onder biocontrole en zijn in omschakeling. M’akker: vanaf 26 mei 2018 elke zaterdagochtend op de Grote Markt te Mechelen (voor stadhuis). Recht van de Mechelse akker! Breng zelf je herbruikbare tas me!

Organisatie


Contactpersoon:
Mieke Duytschaever
Telefoon:
+32 2496729802
E-mail:
mieke@biobuur.be
Website:
Facebook:
https://www.facebook.com/Makker-1626489210780184/?ref=br_rs

Details

Type:
Boerenmarkt
Doelgroep:
Iedereen
Gratis?
JA
Inschrijven:
NEE
Extra

Biobuur, ’t Middenveld en Ferm, die via eigen kanalen de Mechelaar van kraakverse groenten voorzien, werken samen als M’akker, de Mechelse akker. Hiermee komen ze tegemoet aan een stijgende vraag naar lokale biologische* producten. Als M’akker voorzien ze de Mechelaar nog directer van kraakverse seizoensgroenten van de Mechelse bodem: beurtelings bemannen ze vanaf 26 mei een kraam op de zaterdagse markt!

Ze kiezen hierbij voor lokale producten op biologische* wijze geteeld, waarbij respect voor de waardevolle bodem en zorg voor de toekomst centraal staan en streven naar een eerlijke prijs voor boer en consument.

*Allen volgden ze de opleiding tot bio-boer bij Landwijzer vzw. Biobuur is al vijf jaar bio-gecertificeerd, ‘t Middenveld en Ferm staan sinds kort onder biocontrole en zijn in omschakeling.

M’akker: vanaf 26 mei 2018 elke zaterdagochtend op de Grote Markt te Mechelen (voor stadhuis). Recht van de Mechelse akker!

Breng zelf je herbruikbare tas me!


Locatie

Lange Heistraat, 46
Mechelen

Tijdstippen

26/05/2018
08:00 - 13:00
02/06/2018
08:00 - 13:00