Kookworkshop – Disruptive Food Diksmuide

Aansluitend op de Buurderij van 4AD (17u-18u30) organiseren we tijdens de Week van de Korte Keten een kookworkshop. De nadruk ligt op het gebruik van lokale producten en het vermijden van voedseloverschotten. Achteraf worden de klaargemaakte gerechten gezellig samen gegeten aan tafel. De kookworkshop wordt begeleid door kok Tijl van restaurant Water & Vuur. De bar en het terras van de 4AD zullen bovendien de hele avond open zijn voor het brede publiek die een kijkje willen komen nemen en proeven van de hapjes.
Organisatie
!Drops vzw
- Contactpersoon:
- Sven Jacobs
- Telefoon:
- 0479 77 20 88
- E-mail:
- sven@idrops.be
- Website:
- https://www.diksmuide.be/activiteitendetail/4715/week-van-de-korte-keten-disruptive-food
- Facebook:
Details
- Type:
- Workshop
- Doelgroep:
- Iedereen
- Gratis?
- JA
- Inschrijven:
- JA
Via: https://goo.gl/forms/VdBWDYDYc6JlIB8C3 - Extra
Locatie
4ADKleine Dijk 57
Diksmuide
Tijdstippen
- 29/05/2018
- 18:30 - 22:00