Kookworkshop – Disruptive Food Diksmuide

Aansluitend op de Buurderij van 4AD (17u-18u30) organiseren we tijdens de Week van de Korte Keten een kookworkshop. De nadruk ligt op het gebruik van lokale producten en het vermijden van voedseloverschotten. Achteraf worden de klaargemaakte gerechten gezellig samen gegeten aan tafel. De kookworkshop wordt begeleid door kok Tijl van restaurant Water & Vuur. De bar en het terras van de 4AD zullen bovendien de hele avond open zijn voor het brede publiek die een kijkje willen komen nemen en proeven van de hapjes.

Organisatie

!Drops vzw

Contactpersoon:
Sven Jacobs
Telefoon:
0479 77 20 88
E-mail:
sven@idrops.be
Website:
https://www.diksmuide.be/activiteitendetail/4715/week-van-de-korte-keten-disruptive-food
Facebook:

Details

Type:
Workshop
Doelgroep:
Iedereen
Gratis?
JA
Inschrijven:
JA
Via: https://goo.gl/forms/VdBWDYDYc6JlIB8C3
Extra

Locatie

4AD
Kleine Dijk 57
Diksmuide

Tijdstippen

29/05/2018
18:30 - 22:00