Koe- en Waterbuffel boerderij Familie Keysers – Dekker – De Melkauto

Openstelling van onze unieke boerderij: Naast 160 melkkoeien hebben wij ook als enige in Vlaanderen Waterbuffels! Kom onze boerderij ontdekken, en leer veel bij dankzij de info bordjes. Je kan kalfjes aaien, koeien bekijken, en onze waterbuffels spotten in hun eigen zwemvijver! Misschien komen de buffels wel met hun kop door het hek en kun je ze aaien en knuffelen. Er zijn proeverijen van koe en buffelmelk, Daarna kun je met je super coole heerlijk lokaal gevulde KNAPZAK gaan picknicken! Wat is een KNAPZAK? dat is een lange tak met daaraan een rode boeren doek geknoopt, daarin zit je heerlijke picknick! Je kan je eten opeten aan de picknickbanken, of nog stoerder; in de weide! (hiervoor moet je wel zelf je deken om op te zitten meebrengen) Let op; ons bedrijf staat die dag alleen open voor de mensen die komen picknicken. Je eigen KNAPZAK (voor kids of volwassenen) kun je bestellen via de website www.demelkauto.be tot uiterlijk 23/05/2018 Onze hoevewinkel is die dag ook geopend, voor een leuk en (h)eerlijk aandenken achteraf

Organisatie


Contactpersoon:
Wendy Dekker
Telefoon:
0486 481 282
E-mail:
info@demelkauto.be
Website:
https://www.demelkauto.be
Facebook:
https://nl-nl.facebook.com/melkauto

Details

Type:
Hoevepicknick
Doelgroep:
Iedereen
Gratis?
NEE
volwassenen €15,- Kinderen tot 12 jaar €10,-
Inschrijven:
JA
via de website www.demelkauto.be (binnenkort link op de website)
Extra

Unieke boerderij met koeien en waterbuffels.

De koeien staan in een nieuwe stal met automatisch dak wat opengaat als het warm is, en de koeien slapen op waterbedden. Er zijn zelfs massageborstels aanwezig.

Sinds ruim een jaar melken wij als enige in Vlaanderen Waterbuffels. De Melk verkopen wij via onze Melkauto in Antwerpen en Brussel, en onze hoevewinkel.

We laten er ook ijs, yoghurt en kaas van maken.

Ook buffelvlees verkopen we in onze winkel. Buffelmelk is geschikt voor mensen met lactose intollerantie en koemelk allergie. Wat de melk éxtra speciaal maakt. Daarnaast bevat zowel het vlees als de melk 40% minder colestorol.

Verder staat er bij ons een melkautomaat, hoevewinkel, en verkopen wij naast melk ook een heel uitgebreid en divers zuivel aanbod. Zelfs kamelenmelk, schapenmelk en geitenmelk.


Locatie

Koe- en Buffelboerderij Familie Keysers - Dekker
Raymond Delbekestraat 211
Zoersel

Tijdstippen

26/05/2018
12:00 - 17:00
30/05/2018
12:00 - 17:00