Kijk, ruik, proef, eet en geniet van uitzonderlijke tomaten

In de serre van Philip Vermeulen groeien zo'n 150 verschillende tomatensoorten in alle maten en vormen. Dat gaat van piepkleine bestomaatjes tot uit de kluiten gewassen Coeur de boeufs. Op 11 mei zetten we onze deuren open.

  • Toegang (van 10u- 16u) tot de serres met 10-tallen soorten tomaten, ook komkommer, paprika, courgette, aubergine, framboos, kers, braam, druif,...Vrije rondleiding om 13u30 en 15u.
  • Foodtruck in samenwerking met Maarten Du Bois (www.goestibus.be) : 3 gerechtjes van speciale tomaten met verse Noordzee vis en garnalen (van 10u - 16u) - ter plaatse te betalen
  • Workshop (om 11u en 14u, duur 45min) met Maarten Du Bois : gerecht van speciale tomaten met verse Noordzee garnalen : Workshop + gerecht + drankje = 20€. via inschrijving : info@biobedrijfvermeulen.be (met vermelding van uur van de workshop)
  • Hoeveverkoop 'Alles van eigen kweek' van 10u - 16u
  • Meer info : zie www.biobedrijfvermeulen.be

Organisatie

Biobedrijf Vermeulen

Contactpersoon:
Vermeulen Philip
Telefoon:
050 27 69 97
E-mail:
info@biobedrijfvermeulen.be
Website:
http://www.biobedrijfvermeulen.be/
Facebook:
https://www.facebook.com/Biobedrijf-Vermeulen

Details

Type:
Eten op een unieke locatie
Doelgroep:
Iedereen
Gratis?
JA
Inschrijven:
JA
Inschrijven voor de workshops via info via info@biobedrijfvermeulen.be met vermelding van uur workshop (11u of 14u)
Extra

Iedereen is welkom. De workshops zijn eerder naar volwassenen gericht. Max. 20 deelnemers per workshop.


Locatie

Biobedrijf Vermeulen
Tuinbouwstraat 2a
Ruddervoorde

Tijdstippen

11/05/2019