Culinaire tocht met huifkar of fiets

Op zondag 3 juni organiseren de Landelijke Gilde Halle – Sint-Antonius en Landelijke Gilde Zoersel een culinaire fiets- en huifkarrentocht.Binnen het project Dorp in de Kijker wordt een project uitgewerkt: 'de landbouwlus: zaaien, zien en zorgen in Zoersel'. Deze landbouwlus bestaat onder meer uit een fietsroute met onderweg aandacht voor landbouweducatie. De lus loopt ook via diverse zorginstellingen in elk van de deelgemeenten. Op deze dag kan u de landbouwlus afleggen met een huifkar of met de fiets. Onderweg voorzien wij op diverse plaatsen standjes met een hapje of een drankje. In de deelnameprijs is een aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert inbegrepen, telkens op een andere locatie. Na de tocht kan u nog nagenieten bij een drankje. We voorzien ook voldoende animatie voor de kinderen. 't Zwarthof is gastlocatie voor dit evenement en verzorgt ook het middagmaal. Neem een kijkje bij de dieren en vooral... proef van het lekkere hoevevlees. De sportievelingen zijn welkom om zelf op de fiets te stappen en het Zoerselse platteland en de natuur te beleven. De culinaire fietstocht van 38 km brengt u op enkele mooie plaatsen in Zoersel. De fietstocht start bij AVEVE (Berkemei 108 te Zoersel). Vervolgens kan u bij ’t Zoerselhof, woonzorgcentrum de Buurt, ’t Zwarthof en opnieuw AVEVE genieten van iets lekkers, waaronder enkele heerlijke hoeveproducten.

Organisatie


Contactpersoon:
Werner Aerts
Telefoon:
0495 22 88 03
E-mail:
info@zwarthof.be
Website:
http://www.zwarthof.be
Facebook:
https://www.facebook.com/TZwarthof/

Details

Type:
Boerderijbezoek
Doelgroep:
Iedereen
Gratis?
NEE
15 EUR kinderen - 20/25 EUR volwassenen Aperitief – soep – hamburger/stoofvlees/steak + salade + frietjes – nagerecht 20,00 €
Inschrijven:
JA
Inschrijven voor 10 mei Online ofs bij AVEVE Herman Keysers (Berkemei 108), André Truyen (Pastoor Doxlaan 11) en KBC-verzekeringen Dirk Kennis (Handelslei 39).
Extra

Gelieve bij uw inschrijving de gewenste menu’s aan te duiden. Bij online inschrijving wordt u automatisch doorgestuurd naar een online betalingsplatform. Als u inschrijft bij AVEVE, André Truyen of KBC-verzekeringen kan u daar cash betalen.


Locatie

starten bij AVEVE
Berkemei 108
Zoersel

Tijdstippen

03/06/2018
10:00 - 20:00